وبلاگ

مژه کلاسیک یا مژه والیوم؟

مژه کلاسیک یا مژه والیوم؟

مژه کلاسیک یا مژه والیوم؟ مقایسه تفاوت‌ها، ماندگاری، هزینه و…؟!

مژه کلاسیک یا مژه والیوم؟ کدام روش برای زیبایی چشم‌های شما مناسب تر است؟ انتخاب بین این دو تکنیک نیازمند شناخت دقیق تفاوت‌ها، ماندگاری، میزان آسیب به مژه طبیعی و هزینه اجرای هر روش است. در این مقاله با بررسی تخصصی این موارد و معرفی نکاتی کاربردی مانند انتخاب مناسب ترین وسایل اکستنشن مژه، راهنمای جامعی برای تصمیم‌گیری آگاهانه ارائه کرده‌ایم.

فرق مژه کلاسیک و والیوم؟

روش اکستنشن مژه کلاسیک (Classic) به‌صورت نسبت 1:1 انجام می‌شود، یعنی در این روش یک تار مژه مصنوعی روی هر تار مژه طبیعی چسبانده می‌شود. نتیجه این کار ظاهری طبیعی و ملایم است که شبیه ریمل دائمی جلوه می‌کند و تأثیری منحصر به فرد در افزایش طول مژه دارد. اما در اکستنشن والیوم (Volume) به‌جای یک تار، چند تار نازک (معمولاً 2 تا 6 تار) به شکل یک فن روی یک مژه طبیعی نصب می‌شوند. این روش تراکم چشمگیری ایجاد می‌کند و ظاهری پرپشت‌تر و دراماتیک‌تر به مژه‌ها می‌دهد. در واقع والیوم برای کسانی که مژه‌های کم‌پشت دارند یا به دنبال جلوه‌ای برجسته و حجم بالا هستند، مناسب است.

 

فرق مژه کلاسیک و والیوم

ماندگاری اکستنشن کلاسیک و والیوم

ماندگاری اکستنشن مژه بستگی به عوامل مختلفی مانند مهارت تکنسین، نوع چسب مژه، مراقبت‌های پس از نصب و ویژگی‌های فردی نظیر چربی پلک یا چرخه رشد طبیعی مژه‌ها دارد (هر تار مژه طبیعی حدود 6 تا 8 هفته عمر می‌کند و با ریزش مژه‌های طبیعی، اکستنشن‌ها نیز از بین می‌روند). اما به طور معمول، مژه کلاسیک حدود 3 تا 4 هفته و مژه والیوم بین 4 تا 6 هفته دوام دارد. البته در هر دو روش توصیه می‌شود جهت حفظ ظاهر مرتب و یکنواخت، ترمیم در فواصل 3 تا 4 هفته‌ای انجام شود. با این حال مراقبت‌های پساکاشت نظیر استفاده از شوینده‌های ملایم، اجتناب از رطوبت زیاد و خودداری از مالش چشم، تأثیر مستقیمی بر افزایش ماندگاری دارد.

مژه والیوم مناسب‌ترین روش برای مژه‌های کم پشت

برای افرادی که مژه‌های طبیعی کم پشت یا نازکی دارند، سبک مژه والیوم گزینه بهتری محسوب می‌شود. در والیوم، تعداد بیشتری از تارهای مصنوعی روی مژه‌های طبیعی نصب می‌شود و به این ترتیب فاصله‌های خالی بین مژه‌ها پر شده و ظاهری پرحجم‌تر ایجاد می گردد. منابع تخصصی تصریح کرده‌اند که والیوم به ویژه برای کسانی مناسب است که مژه‌هایی کم‌پشت دارند. در چنین مواردی، حتی ترکیب کلاسیک و والیوم (روش هیبرید) نیز متداول است تا علاوه بر افزایش حجم، جلوه‌ای یکنواخت و طبیعی فراهم کند.

 

عکس مژه والیوم

کدام روش آسیب کمتری به مژه‌های طبیعی می رساند؟

اگر اکستنشن مژه‌ به‌درستی اجرا شده و اندازه و ضخامت مژه‌های مصنوعی با قدرت مژه‌های طبیعی هماهنگ باشد، به خودی خود آسیبی به مژه‌های طبیعی وارد نمی‌شود. با این حال به طور کلی روش مژه کلاسیک به دلیل اتصال یک به یک تارها فشار کمتری به مژه وارد می‌کند. از سوی دیگر، مژه والیوم اگر به طور نامناسب (مثلاً با فن‌های بسیار حجیم) به کار رود، می‌تواند برای مژه‌های ضعیف سنگینی بیش از حد ایجاد کرده و به ریزش زود هنگام آن ها منجر شود. لذا انتخاب درست ضخامت و تعداد تارهای والیوم توسط تکنسین مجرب، کلید جلوگیری از آسیب به مژه طبیعی است.

هزینه هر روش چقدر است؟

هزینه اکستنشن مژه متأثر از نوع تکنیک، مواد مصرفی، شهرت سالن و تجربه فرد ارائه‌دهنده خدمات متفاوت است، اما به طور معمول اکستنشن مژه والیوم به دلیل پیچیدگی بیشتر، گران‌تر از اکستنشن کلاسیک می باشد. قیمت مژه کلاسیک (تا تاریخ تنظیم این مقاله) از حدود 300 تا 800 هزار تومان متغیر است. در مقابل، مژه والیوم به دلیل صرف زمان بیشتر، استفاده از تارهای نازک‌تر و نیاز به مهارت بالاتر، هزینه بالاتری داشته و معمولاً بین 550 هزار تا بیش از یک میلیون تومان قیمت‌گذاری می‌شود. همچنین هزینه ترمیم نیز بسته به حجم کار متفاوت خواهد بود. بنابراین می‌توان گفت قیمت اکستنشن والیوم حداقل 25 تا 40 درصد بیشتر از اکستنشن کلاسیک است.

 

عکس کاشت مزه کلاسیک

آیا می توان با اکستنشن مژه آرایش کرد؟

پس از انجام اکستنشن مژه نیز می‌توان مانند قبل چشم ها آرایش کرد، اما رعایت یک سری نکات الزامی است. ابتدا باید حداقل تا 24 ساعت از اعمال هر گونه لوازم آرایش یا کرم به ناحیه چشم خودداری کرده تا فرصت کافی برای خشک شدن چسب وجود داشته باشد. پس از آن می‌توان آرایش کرد ولی بهتر است از محصولات بدون روغن و مخصوص اکستنشن استفاده شود. به خصوص از ریمل‌های ضدآب یا روغنی و سایه‌های چرب می بایست پرهیز شود تا چسب مژه استحکام خود را از دست ندهد. بطور کلی استفاده از لوازم آرایش استاندارد برای اکستنشن‌ها بلامانع است، مشروط بر آنکه فرمول آن‌ها مناسب باشد.

برای چشم‌های کوچک کدام روش مناسب‌تر است؟

برای چشم‌های کوچک معمولاً نباید از مژه‌های خیلی حجیم یا طولانی استفاده کرد تا ظاهر چشم کوچک‌تر نشان داده نشود. متخصصان توصیه می‌کنند از والیوم متعادل و کم‌حجم استفاده شود؛ برای نمونه والیوم با نسبت‌های 1:1 یا 1:2 (فن‌های ملایم) که چشم را بازتر نشان می‌دهد. همچنین از مژه‌های کلاسیک یا ترکیب کلاسیک-والیوم (هیبرید) می‌توان بهره برد، زیرا امکان تنظیم دقیق تراکم و طول مژه در نقاط مختلف چشم وجود دارد. برعکس باید از والیوم‌های خیلی سنگین یا فن‌های پرحجم برای چشم‌های کوچک اجتناب شود، چرا که ممکن است چشم را حتی کوچک تر جلوه دهد. در نهایت انتخاب صحیح مدل (مانند مدل گربه‌ای یا عروسکی) نیز نقشی تعیین کننده در نتیجه نهایی دارد.


بیشتر بخوانید: تاثیر دما بر چسب اکستنشن مژه


عکس مژه کلاسیک

آیا می توان مژه کلاسیک و مژه والیوم را با هم ترکیب کرد؟

می‌توان هر دو روش کلاسیک و والیوم را با هم ترکیب کرد. این حالت که در حرفه اکستنشن مژه «هیبرید» نامیده می‌شود، ترکیبی از تارهای کلاسیک و فن‌های والیوم است. در روش هیبرید تعدادی مژه تک تار (کلاسیک) و تعدادی فن والیوم با هم نصب می‌شوند تا هم ظاهر طبیعی و هم حالت پُرپشت مژه‌ها تامین شود. این ترکیب اجازه می‌دهد ظاهری پرحجم اما متعادل داشته باشید، به طوری که مژه‌ها هم تارهای بلندتری نسبت به حالت فقط کلاسیک دارند و هم ضخامت کمتری نسبت به والیوم‌های بسیار سنگین. در نتیجه با روش هیبرید می‌توان مزایای هر دو سبک را همزمان تجربه کرد.

کلام آخر

در نهایت، انتخاب بین مژه والیوم یا مژه کلاسیک بستگی به فرم چشم، تراکم مژه‌های طبیعی، سلیقه شخصی و انتظارات شما از نتیجه نهایی دارد. اگر به‌دنبال ظاهری طبیعی هستید، مژه کلاسیک گزینه مناسبی است و اگر حجم و جلوه بیشتری می‌خواهید، والیوم انتخاب بهتری خواهد بود. مشورت با یک تکنسین مجرب و استفاده از ابزارهایی مانند انواع پالت مژه باکیفیت، تضمین کننده نتیجه‌ای زیبا و ایمن خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *